Головне

Саладуха: Закінчувати кар`єру не збираюся

15.08.2016 10:32 1113 0

Українка Ольга Саладуха не збираться завершувати кар`єру, незважаючи на невдалий виступ на Олімпіаді в Ріо у потрійному стрибку.

Нагадаємо, що Саладуха не пройшла кваліфікацію.

"Мрія так і залишилася мрією. Ще чотири роки в спорті… Закінчувати я не збираюся і крапку ставити не буду. Мабуть, ці всі невдачі роблять нас сильнішими. Тому повернусь. Спортсмен такого рівня, як я, повинен зробити це і красиво закінчити кар’єру.

Дякую людям, які були зі мною, масажистам і реабілітологам. Дякую тим, хто вірив у мене до останнього, а це мої сім’я і рідні. Дякую людям, які навіть після невдалого старту підтримували мене. Всі ви просто не даєте мені поставити крапку, все продовжуватиметься.

Ще два з половиною роки тому ви говорили про те, чи не спробувати стрибки у довжину. Можливо, варто зробити це: й увагу переключити, і себе поберегти?

Стрибки у довжину теж дуже гарний вид, але я з дитинства мріяла про потрійний, стояти на олімпійському п’єдесталі з медаллю найвищого ґатунку. Це найголовніше для спортсмена. Тому зараз у душі така пустота... Складно все зрозуміти. Мабуть, якийсь спортивний нефарт. Хоча число "13" для мене завжди було щасливим.

Може, потрібно було десь більше ризикнути. Але була впевнена, що зараз легко подолаю ці 20-30 сантиметрів, адже у Пекіні з настільки складною ситуацією я легко стрибнула 14,40. А тут нічого не турбувало... Мабуть, і справді не вистачило стрибкового об’єму на великих розбігах і швидкостях, складно переключатися. Сезон не закінчується, і хочеться його продовжити", - цитує Саладуху офіційний сайт ФЛАУ.

Ольга Саладуха. Світлина - uaf.org
Коментарі ()